![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Pasiuni - altele decat fotografia
Daca tot am vazut topic-uri off-foto ma gandeam sa mai deschid si eu un thread cu pasiuni, normal, altele decat fotografia. asa, ca sa ne cunoastem mai bine
![]() si am sa incep eu, ca tot am vazut tot felul de poze cu broscute, cu masinuta mea, care la anul face 40 si care e tare voinica si tare dragutica ![]() |
|
||||
|
||||
Frumoasa masina!!Dupa fotografie, sau inainte, sau in egala masura, imi plac chestiile astea motorizate
![]() |
|
||||
|
||||
m-am ocupat de cand o am (18 luni) de motor, frane, electrica etc. partea de "look" urmeaza din februarie, cand o pot misca din garaj si cand e vremea mai calda
![]() btw, la primavara lansez o invitatie deschisa de plimbare - e o masina de terapie - inveseleste pe toata lumea cu care se intalneste ![]() |
|
||||
|
||||
foarte frumoasa masina.
![]() alte pasiuni in afara de fotografie: muzica, literatura (poezie si proza). ![]()
|
|||
|
|||
![]() muzica mai imi mananca viata, ce sa facem, asta e...
|
|
||||
|
||||
o faci, adik?
|
|
||||
|
||||
creezi muzica adik? sau doar o asculti?
|
|
|||
|
|||
![]() da, fac muzica corala
|
|
||||
|
||||
momentan nu o creez, invat chitara inca, lucrez vocea
|
||||
|
||||
Pai muntele ca prima pasiune, imbinat cu fotografia. Si asa imi ies fotografiile montane!
![]()
|
||||
|
||||
eu am doar 3: arta (de orice fel si de bun gust), gagicile (in primul rind de bun gust, dar nu de orice fel) si beutura (cam de toate felurile).Na..! ca mi-am facut cea mai scurta caracterizare..
![]() hai noroace ! |
|
||||
|
||||
Bravos horhhe, scurt si la obiect
![]()
|
||||
|
||||
hmmm...acum shi eu...phai cam la fel cu Marian_Radu...in special muntele si fotografia... apoi urmeaza pictura...sporturile montane, cum sunt schiul, catzaratul, mountainbike-ul, etc...
astea sunt asha in prim plan... ![]()
|
|||
|
|||
pe scurt:
actorie(partea de regie si actorie)si film(partea de regie si imagine) |
|
||||
|
||||
am mai scris parca pe undeva pe aici, dar nu mai conteaza: dupa foto..., acvaristica, si meseria ce o fac. ma rog nu se pune la socoteala berea si fetele frumoase (
![]() |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|