![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
ahhh...stati sa ajung shi eu acasa...ca-i mai mare distanta pe care am parcurs-o eu sa va intalnesc pe voi...decat ati facut voi...
![]() ![]() ![]() shi certati-l shi pe horhhe...ca pana la urma urmei...n-a ajuns...nu ca n-a fost fain shi asha... dar totusi... ![]()
One life, live it! ![]() Last edited by Creata; 16-12-2006 at 09:59.. |
|
|||
|
|||
![]() apai prima parte din pozele din aparatul meu-dc cineva isi recunoaste vreo poza..sa dea o strigare ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
foarte frumoase pozele. cred ca una s-ar putea sa fie a mea, dar nu mai stiu exact
![]() mersi pt portret ![]()
|
||||
|
||||
heh..ca am ajuns aksa... mda...sar shi yo cu cateva...
![]() ![]() ![]() 1.vlad.ceockhan 2.HPcyclop 3.ilacatus - probabil ca se ruga sa mai curga bere din cer... ![]() ![]() 4.rosana 5.lumorra
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Allen_g30 2. Gelu 3. de la dreapta la stanga: Andreea-Lavinia, Stifferu shi imi pare rau dar a III-a pers...am uitat cu se numeste... ![]() 4. Andreea-Lavinia 5. Stifferu
One life, live it! ![]() Last edited by Creata; 16-12-2006 at 16:22.. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() andreea-lavinia = doar andreea, stifferu=dragos....iar a treia persoana Costin - avea f putine fotografii pe galerie - este posibil sa nu mai aiba acum chiar nu-mi imaginez ce facem ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
a fost foarte frumos, ma amuza teribil ipostazele surprinse.
|
||||
|
||||
ce rau imi pare ca n-am putut ajunge!
|
|||
|
|||
Mai creato, ce mi-ai facut?
![]() nu recunosc nici eu nimic,absolut nimic .... ![]() |
|
||||
|
||||
eu nu v-am facut nimic... doar am surprins ce mi-a placut...
![]() ![]() shi ca am uitat...am zis ca-l certam pe horhhe...ca n-a venit...dar a dat shi piticu cu subsemnatul...shi nu s-a prezentat... fratilor ati pierdut distractie mare... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
si cand mi-a turnat Gelu berea pe pantaloni n*a facut nimeni poza?
![]()
|
||||
|
||||
![]() pare rau ca nam putut ajunge.
|
||||
|
||||
![]() ma bucur ca v-am cunoscut, abia astept viitoarea intalnire si viitoarea iesire la pozat!
spor si lumina buna ! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Promit ca voi fi si eu la urmatoarea intalnire... asta daca ma anuntza si pe mine careva
![]() |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|