Galeria Foto Apasa aici pentru inregistrare  

Go Back   Galeria Foto > Discutii de tot felul
Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-05-2010, 21:01
ileana_bt's Avatar
ileana_bt ileana_bt is offline
Senior member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Caracal
Posts: 2,694
Ajutor!

Folosesc un Canon 40 D; intotdeauna am fotografiat raw+M. Zilele astea, cand am descarcat pozele, am vizualizat jpg-urile si am observat niste probleme. Apoi am vazut si raw-urile. Am grupat pozele cu probleme cate 2: in partea de sus se ala jpg-ul din camera iar jos raw-ul convertit in jpg fara modificari.

Stie cineva ce se intampla si cat e de grav?

multumesc anticipat.


















Reply With Quote

  #2  
Old 02-05-2010, 21:47
Dumitru Drinovan's Avatar
Dumitru Drinovan Dumitru Drinovan is offline
Senior member
 
Join Date: Oct 2004
Location: USA
Posts: 17,184
ILeana, nu sunt sigur (Rookie ar fi cel mai in masura sa-ti zica mai exact) dar se pare ca e ceva cu sensorul.
Am gasit ceva detalii despre o situatie similara, aici
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=32542969
Pe de alta parte, nota de aici :
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=32566613
ar sugera ca-i ceva in neregula doar cu bateria...

cel mai bine e sa-l duci la service autorizat. Ei vad astea cel mai des.
Mult noroc si succes cu reparatia.

Last edited by Dumitru Drinovan; 02-05-2010 at 21:51..
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2010, 05:43
rudi's Avatar
rudi rudi is offline
Senior member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bucuresti
Posts: 6,711
Ai incercat sa schimbi cardul?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-05-2010, 08:26
ileana_bt's Avatar
ileana_bt ileana_bt is offline
Senior member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Caracal
Posts: 2,694
Am 4 carduri de 2gb, sambata le-am folosit pe toate si am gasit 2 poze cu probleme, duminica am folosit numai unul si am gasit 4 poze cu probleme. Ramane sa il verific pe cel folosit duminica, exista posibilitatea sa fie acelasi card, dar nu am cum sa verific. Sper sa fie cardul de vina.

Daca nu, asta este, mergem si la doctor sa ne pună diagnosticul.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-05-2010, 09:21
bogdan.panait bogdan.panait is offline
Senior member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Craiova
Posts: 169
Erori de scriere, du-l in service, nu costa mult.
__________________
http://www.raresh.ro
Reply With Quote
  #6  
Old 03-05-2010, 15:38
marian_radu's Avatar
marian_radu marian_radu is offline
Senior member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Brasov
Posts: 3,081
Am avut si eu problema asta. In final a crapat cardul
__________________
Marian
Reply With Quote
  #7  
Old 03-05-2010, 15:47
ileana_bt's Avatar
ileana_bt ileana_bt is offline
Senior member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Caracal
Posts: 2,694
Va multumesc!

Imdeiat ce pot ajunge, o sa-l duc la service, chiar daca e problema cardului, sa fiu sigura.
Reply With Quote
  #8  
Old 03-05-2010, 18:04
the rookie the rookie is offline
Senior member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,850
schimba totusi cardul cu unul nou, inainte sa dai cu banii de-a azvirlita pe la diversi "specialisti"... "sigura" nu ai sa fii niciodata, oricind poa sa crape cite ceva... e omeneste.

Last edited by the rookie; 03-05-2010 at 18:11..
Reply With Quote
  #9  
Old 04-05-2010, 08:22
decebal's Avatar
decebal decebal is offline
Senior member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Bucuresti, România
Posts: 15,381
Am avut si eu o problema de-asta, acum vreo doi ani. De atunci, dupa ce descarc pozele in calculator, formatez cardul (in aparat) - nu sterg pozele, ci formatez tot cardul. De cand fac asa, n-am mai avut probleme.
__________________
"Maximum de efect cu minimum de mijloace"
Reply With Quote
  #10  
Old 04-05-2010, 08:58
asterisc's Avatar
asterisc asterisc is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Cluj Napoca
Posts: 3,778
Desi nu m-am patit, si eu procedez ca si @decebal. Asta este un sfat venit din multe parti si se poate face comod direct din aparat.
Bafta @ileana_bt!
__________________
Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Reply With Quote
  #11  
Old 04-05-2010, 14:20
piticu's Avatar
piticu piticu is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Slobozia, IL
Posts: 1,031
si eu inclin sa le dau dreptate antepostatorilor: aceleasi poze ciudatele leam obtinut cu un card xd belit. incearca sa schimbi cardul
__________________
Deci da, miam facut sait pupavas calu pa gingii care vil arat acu care daca nu va dati pa iel va intrun casa cu fratiorii mei… www.atelierelealbe.eu
Reply With Quote
  #12  
Old 06-05-2010, 16:06
c_baias c_baias is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Tg. Mures
Posts: 220
Si, daca e cazul de carduri crapate, zi-ne si noua, aici, ce marca! Sa stim ce sa nu cumparam!
__________________
EOS 40D; Sigma 17-70; 430EX

Sony DSC W12
Reply With Quote
  #13  
Old 26-10-2010, 21:53
RaduB's Avatar
RaduB RaduB is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Bucuresti
Posts: 478
Cardul este de vina ! Am patiti si eu la fel cu un card Lexar .....
l-am formatat de 2 ori si a mai mers ceva timp ! Ciudat insa ca tot cu 40 D -ul a fost ....hmmmmmm
Reply With Quote
  #14  
Old 19-01-2011, 10:03
laurentiu's Avatar
laurentiu laurentiu is offline
Junior member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 10
cardul este sigur....tot pe un 40x am patit sa-mi zica sa-l formatez cand erea aprope plin....si bagat in calculator tot asta cerea asa ca am formatat si am recuperat pe urma fotografiile.
Reply With Quote
Reply



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:35.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.