![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Felicitari si mult succes iti doresc si eu.
![]() |
|
||||
|
||||
anducina: cu adevarat un loc fascinant si cu un aer aparte
![]() Va multumesc frumos. |
|
||||
|
||||
Va astept maine la vernisaj
![]() O seara frumoasa |
|
||||
|
||||
mult succes stefan !!!
|
|
||||
|
||||
sa fie !!!
Multumesc. |
|
||||
|
||||
stefan foto sau pe numele lui adevarat Stefan Stoica, proaspat absolvent al Universitatii Nationale de Arte ne-a demonstrat miercuri 23 iunie 2010 in cadrul expozitiei de fotografie “Trianonul Nababului” ca legatura lui cu fotografia este veche, ca talentul, sensibilitatea si motivatia reusitei croiesc drumul catre frumos. Prin intermediul celor 12 fotografii impecabil realizate ne-a oferit o parte din complexitatea fotografica. Am constientizat foarte repede cata munca si rabdare a depus pentru aceasta expozitie. In primele 10 minute in care am admirat fotografiile nu am reusit decat sa spun “wow” si asta de mai multe ori, impactul vizual a fost foarte puternic iar imaginatia mea a pasit prin locuri uitate de vreme. Mi-am bucurat retina cu frumos pe toata perioada sederii mele la expozitie, caci fiecare imagine spune o poveste, alimentata de inspiratie, special si particular.
Jos palaria, Stefane! Felicitari si cat mai multe astfel de fotografii! Asteptam 10 la licenta. Last edited by Daniela Toma; 24-06-2010 at 02:13.. |
|
||||
|
||||
Atasez si cateva fotografii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Bravo Stefan. E un moment de referinta.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Felicitari, Stefane! si multe, multe succese in continuare!
![]() |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|