Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 639 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1034 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1039 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1511 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1516
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
felicitari!
|
||||
|
||||
superb,
multumiri si lui nicuh. |
|
||||
|
||||
felicitari si din partea mea, romymary ! excelenta lucrare !
|
|
|||
|
|||
multe lucrari sunt excelente, unele chiar suprarealiste
http://photo.net/photodb/member-photos?user_id=1850691 |
|
||||
|
||||
Da, felicitari ! Uite, asa ceva mi-as dori si eu--sa figurez la Photograph of the Week pe photo.net....De fapt, cred ca toti ne-am dori sau majoritatea.
|
|
||||
|
||||
felicitari Marius, la cat mai multe
spor
|
|||
|
|||
Bine-bine si de la mine, bravas!
Si chiar ma bucur ca autorul este coleg de-al nostru, de pe GF! |
|
|||
|
|||
Felicitari si din partea mea!
Lumina superba in continuare! |
|
||||
|
||||
Si de la mine!
![]() ![]() ![]() ![]() Noroc cu Oana ca m-am lamurit. Mult succes in continuare! |
|
||||
|
||||
Multe succesuri!! Ca doar e termen european acu'.
![]() Acum serios, lasand la o parte piţi... conducatoarele noastre prea iubite: Sincere felicitari, si urari de mult mai multe pe viitor!
|
||||
|
||||
felicitari si succes in continuare si multa inspiratie !
|
|
|||
|
|||
Va multumesc sincer tuturor! Personal ma bucur ca sunt oameni care au fost si sunt pe aceeasi "lungime de unda" nu neaparat cu realizarea tehnica a lucrarii (ca are si ea unele lipsuri), ci cu mesajul pe care am vrut sa-l transmit in lucrare; inca mai am multe de invatat in ceea ce priveste tehnica, insa foarte mult ii datorez lui George, alias nashul; multumesc nashule si voua tuturor pentru sprijin
|
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|