![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
De langa voi - expo
![]() O idee incoltita din primavara, concretizata pe ultima suta de metri (ba chiar pe nouajnoua) la o intalneala ad-hoc. http://www.serendipity-tea.ro/2009/1...de-fotografie/ Last edited by mihailo; 02-11-2009 at 17:19.. |
|
||||
|
||||
Felicitari!
![]() Ne vedem acolo ![]() |
|
||||
|
||||
succes !
daca reusesc am sa vin ! ![]() e nevoie de invitatie ? ![]() ai cam copt treaba asta pe tacute ! ![]() Last edited by dannyb; 02-11-2009 at 19:06.. |
|
||||
|
||||
Felicitari tuturor!
Asteptam si aici pe GF cateva cadre!
|
||||
|
||||
Tuturor, felicitari! La cit mai multe!
![]() |
|
||||
|
||||
Succes ! Mi-ar place sa pot, sa va fac o vizita !
Calde felicitari pentru idee si reusita ! |
|
||||
|
||||
Felicitari!
Ma bucur pentru voi si la cat mai multe si mai frumoase ![]()
|
||||
|
||||
Felicitari din toata inima! Grozava surpriza!
|
|
||||
|
||||
Chiar ca e o surpriza,cu toate ca ceva mirosea de multa vreme,cam din primavara,vorba lui Mihailo.
Imi pare rau ca nu pot merge.Sincer ma bucur tare pentru voi. Succes si la cat mai multi vizitatori.
|
|||
|
|||
felicitari, copilasi dragalasi... nu uitati sa umpleti aici cu tot ce expuneti... nu are importanta ca au mai fost postate "acasa la noi"... succes!
|
|
||||
|
||||
Felicitari dragi colegi !!!
Voi face tot posibilul sa vin la vernisaj sa va sustin
|
|||
|
|||
"...copilasi dragalasi..." Misto! A mai scris Dana la prezentarea din situl cu pricina "...un grup de tineri artisti...". Inca nu m-am dumirit la cine se refera. He-he!
Multumim tuturor! O sa postam. |
|
|||
|
|||
se refera, mai mult ca sigur, la toti cei care sint tineri la suflet si inca copii in simtiri... adica la majoritatea noastra, inclusiv la tine, mosule drag!
|
|
||||
|
||||
Pentru a servi adevărul istoric, ar trebui să stie toată lumea că, fără inimoasa noastră colegă Dana (Monalisa), noi, bărbatii, am fi croit si acum planuri frumoase... fără perspective de spatiu si parteneri media...
![]() Bineinteles, toti am incercat să facem ce ne-a stat in pricepere si-n puteri pentru a pune lucrurile cap la cap... ![]() |
|
||||
|
||||
Felicitari tuturor si bineinteles un plus Danei pentru spiritul de initiativa binecunoscut celor care sunt "de-ai casei"!
Am sa incerc sa fiu acolo cu voi pe 6. |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|