Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 639 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1034 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1039 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1511 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1516
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
doamne, ce ati putut "ravasi" satucul ala..
![]() ![]() minunate imagini, ma bucur sa va (re)vad.. asa macar...! numai urari de bine! |
|
||||
|
||||
Si de la mine cateva poze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Rudi, scuze, acum doar am vazut mesajul tau! multumim, ai dreptate, oameni buni, scrieti si numele celor din pozele pe care le puneti!
Ne-ar fi placut sa fii alaturi de noi acolo chiar, Rudi! Data viitoare! ![]() |
|
|||
|
|||
cum s-a vazut iesirea la TV:
![]() |
|
||||
|
||||
Hu.., ce tare e asta!
![]() |
|
|||
|
|||
ca noroc ca domnu' profesor a gasit un TV color
![]() |
|
|||
|
|||
mie imi pare un tv alb negru,voi stiti cum l-ati facut color
![]() multam ca m-ati dat pe post ![]() am ajuns si eu acasa dupa 2 saptamani...o sa-mi fac timp sa vin si eu cu o serie salutari tuturor si ma bucur ca ne-am revazut si mai ales de noile prietenii ![]() |
|
||||
|
||||
Avem si reclama la TV moca
![]() |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Tot despre noi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
1
![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|