![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Felicitari pentru expozitie si la mai multe!
Fain ultimul cadru ![]() |
|
||||
|
||||
Pai na, daca ai dat aparatu din mana, acu eu cu ce is de vina, aparatu ca el a facut captura nu eu
![]() ![]() Chiar as vrea si o varianta color si fara bulr accentuat pe spate, asa cum a iesit din aparat. |
|
|||
|
|||
ia te uita...ce de minunatii se mai intampla pe aici!
![]() ![]() imi cer scuze de sporatidatea aparitiei...dar ce sa faci... cu criza asta financiara .. ![]() ![]() felicitari organizato(a)r(e)i-lor si la cat mai multe! mai nene bre, Mihailo..ce naibile ne pui ghicitori de-astea grele???? ultima alb negru este deosebit de reusita! oricine ar fi apasat pe "tragaci" ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Felicitari! Si multumim pentru ce vedem
![]()
|
||||
|
||||
felicitari tuturor expozantilor !
...si mult succes in continuare ! ![]() |
|
||||
|
||||
Am impresia ca mosu` cam da tarcoale pt achizitii.
Deci atentie doamnbelor si domnilor !!! |
|
|||
|
|||
lens...eu cred ca-si cauta picaturile de ochi..le gasise ..dar focusul i-a jucat feste!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Super, felicitari tuturor! ![]() Multumiri, Dana! Last edited by Ildicam; 09-11-2009 at 12:01.. |
|
||||
|
||||
Foarte frumos, am placerea sa vad si sa revad niste oameni minunati!
Salutari @decebal, @monalisa, @stefan, @apopida, salutari nene @mihailo, @serban, salutari, distinsi colegi si prieteni!
|
||||
|
||||
Salutari, Rares!
![]() Multumiri voua, celor care ati fost acolo, in persoana sau cu sufletul! ![]() |
|
||||
|
||||
Bravo voua!
Din pacate nu am mai reusit sa ajung, asa cum imi propusesem si cum am zis... deh... program administrativ-gospodaresc ![]() Felicitari!!! ![]() |
|
||||
|
||||
Pozez, deci exist florianraducanu.blogspot.com Last edited by Florian Raducanu; 10-11-2009 at 00:53.. |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|