Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 639 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1034 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1039 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1511 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/showthread.php on line 1516
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Vernisaj
Sintem invitati, cu multa bucurie, la:
![]() Felicitari, Stefane! mult succes si la cit mai multe! ![]() |
|
|||
|
|||
Stefane, Stefane, d-asta-mi esti?!!! Bravos, bafta si multi vizitatori!
Vrem poze de la vernisaj. |
|
||||
|
||||
pe ce sa fac şi io da îi criză! merem tăt înainte şi să ne revedem sănătoşi la o ţuică fiartă! [aia cu care(scuze de cacofonie) te tot lauzi că şti s-o faci]
![]() Mulţumesc de urare! |
|
||||
|
||||
Felicitari, Stefan !
Imi pare rau ca nu o sa pot veni la vernisaj, saptamana viitoare sunt plecat din Cluj, dar o s-o vizitez neaparat. Mult succes ! |
|
||||
|
||||
Până în data de 14 ai timp
![]() Multumesc. Last edited by stefan_foto; 26-01-2011 at 22:47.. |
|
||||
|
||||
Felicitari Stefan. La cat mai multe!
|
||||
|
||||
Multumesc frumos.
|
|
|||
|
|||
Felicitari, iarasi! Ce cauti, nea, tocmai la Cluj?
|
|
||||
|
||||
apai iar ce sa ii fac
![]() Doamna profesoara s-a ingrijit de mine sa expun si la Cluj, si ii multumesc inca o data pe aceasta cale. (si tuturor celor care m-au sustinut si au avut incredere in munca mea) Multumesc frumos. PS: daca o sa am putin noroc o sa apara si continuarea acestui proiect, numai ca am nevoie de finantare pentru ca este ceva mai complicat, dar sigur va fi una cel putin la fel de buna. ( Expozitia de la Cluj vine in plus cu o mare implinire sufleteasca a mea, deoarece mi-am dorit sa mai expun cel putin odata proiectul in 2011, pentru ca anul asta Palatul Cantacuzino implineste 100 de ani). Multumesc |
|
||||
|
||||
Felicitari si asteptam ceva poze.
Bafta!
|
||||
|
||||
Multumesc frumos! de poze se vor ocupa cei care vor fi prezenti
![]() |
|
|||
|
|||
Felicitari Stefan si sa continui anul asa cum il incepi . Succes !
|
|
||||
|
||||
Iti multumesc frumos pentru gandurile frumoase. Iti doresc multa sanatate.
![]() |
|
||||
|
||||
Felicitari Stefan!
Succes! |
|
||||
|
||||
Sa fie! Multumesc