![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Uite, nu am rezistat si am decis sa va prezint la randu-mi cele doua pretioase sufletele cu care ne mandrim grozav!
Primul, Maximilian - Max pentru prieteni - este "cel frumos". Locuieste la oras si, dupa cum vedeti, este de mare ajutor la sortatul corespondentei. Noi il banuim chiar ca si-a facut un plan de evadare si spera sa il expediem la Miti, preietena lui. Miti (de fapt Mitura), cea pomenita mai sus, sta la curte si este "cea puternica". Pe umerii ei apasa intreaga responsabilitate a pazei proprietatii, cu atat mai mult cu cat de cateva luni ne-a murit catelul. Cei doi se vad destul de des, Max fiind cel care merge peste tot (inclusiv la birou!), insa dragostea lor este platonica (ambii sunt...). |
|
||||
|
||||
Frumoase matze, cei ca Max sunt preferatii mei. Am o slabiciune la ochi albastri.
![]() Sa stii ca imi place si Miti. Si el are ochi frumosi. |
|
|||
|
|||
Iaca si eu :)
Nu se vede cine stie ce, dar dupa atitea cropuri...
|
||||
|
||||
un banc vechi...
Ca veni vorba de matze.... si mie imi plac, dar sunt mai lingusitoare...de aia prefer cainele..
Cica pe strada, intr-o zi ploioasa, o babutza mergea pe spre casa si intalneste langa o balta o pisica hipioata..uda fleasca: Baba: Vai saracutza de tine, hai la mama pis, pis. pis, La care pisica mergand in continuare si aratand semnul victoriei ii raspunde babei: Peace baba, Peace...!!!! Sigur il stiati... ![]() Mult noroc la matze..pt toti ![]() ![]()
|
||||
|
||||
apropo de caini
|
|||
|
|||
Si io pe aci' cu voi
Cele bune, Florin www.crosslight.ro www.in-focus.ro Last edited by florin_constantinescu; 11-02-2007 at 23:29.. |
|
||||
|
||||
Prietenii
Rudi si Mihailo cutreirand dupa vreun cadru
|
|
||||
|
||||
o poza facuta de stefan_foto si ajustata putin de tot de mine..
pentru care ii multumesc.. si asta doar ca sa va mai aduceti aminte de mine.. ca a trecut cam mult timp de la ultima intalnire la bere la care am fost si eu..
|
||||
|
||||
Bunä seara
![]() Intäplätor m-am uitat astäzi la profilul meu si am observatä cä a trecut exact o lunä de cänd m-am inscris pe GF, acum cred cä este si cazul sä mä prezint si eu ![]() Mä numesc Florin C., am 20 de ani si locuiesc in Austria (la ca. 50km de Viena), din Romänia sunt din Baia Mare. Si aici sunt trei poze mai recente (de la revelion):
|
||||
|
||||
Intrebare !!!
Salut !!!
Sunt mai nou pe aici si vreau sa va intreb ce inseamna FOTO NOTIFICATION , cuvintele stiu ce inseamna dar nus tiu ce sens au aici pe galerie .... daca ma poate cineva ajuta ......
|
|||
|
|||
salut, si bine ai venit pe GF! foto notification inseamna ca in momentul in care se posteaza un comentariu la poza ta sa primesti o notificare pe mail.
|
|
||||
|
||||
Multumesc mult !!!
|
|||
|
|||
...
de ce nu pot pune mai multe poze ?
|
|||
|
|||
buna!
motivul pentru care nu mai poti posta poze este, probabil, pentru ca ai postat deja 2MB de poze in galeria ta personala...pentru a putea avea mai mult spatiu in galerie, trebuie sa avansezi de la junior member la member. este un thread special dedicat promovarii pe care ti-l recomand spre lectura. daca nu vrei sa astepti pana la promovare, atunci cred ca ai putea sa incerci sa salvezi pozele la o compresie o idee mai slaba astfel incat pozele sa iti ocupe undeva pe la 70-80 KB. succes! |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|