![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Ilacatus, poze o sa vedem dupa ce ne intalnim.
![]() ca tot veni vorba, lista actualizata arata astfel: Ildicam - 2 persoane - Anana -1 persoana Ioanci - 2 persoane Stefan_foto - 3 persoane Ileana_bt - 3 persoane Doina Russu - 1 persoana Rares - 1 persoana -photoshooting-1 persoana Lostry7 - 2 persoane Cererea a fost depusa pentru toti cei care s-au inscris pe lista fara rezerve; cu Ocolul Silvic nu se poate negocia sau modifica ce si cand vrem noi. Asa ca, pentru cei care se retrag, trebuie platita cazarea. Una peste alta, abia astept sa ne vedem! (Despre masa, drum, si alte povesti care de acum ne privesc doar pe noi, va voi scrie pe privat). Sa aveti un weekend placut! |
|
||||
|
||||
Sa ai o saptamina foarte buna, Doamna!
![]() Asteptam "instructiunile"! ![]() ![]() Scuze pentru raspunsul dat atit de tirziu (sintem ardeleanca, cel putin, uneori)! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Aveti PM.
![]() |
|
|||
|
|||
Noi am ajuns cu bine acasa, cu sentimentul ca intalnirea a fost prea scurta. Mi-a facut placere sa ne revedem si sper ca vor mai fi astfel de intalniri si in viitor.
Multumiri speciale Ilenei si sotului ei care sunt convinsa ca au investit mult timp si energie pentru ca totul sa iasa bine. Poze in curand ![]() |
|
||||
|
||||
Cu siguranta weekend-ul ar fi trebuit sa inceapa cel putin de miercuri.
![]() Noi va multumim! poze, si de la mine, in curand ![]() |
|
||||
|
||||
Ma rog, ca a inceput doar vineri, treaca de la noi, dar sa tina doar pina duminica dupa-amiaza ... este mai greu de "inghitit"!
Multumiri gazdelor si tuturor celor prezenti! A fost o bucurie (re)intilnirea! Se "muncesate" la "episodul" urmator ... am fost asigurati! Felicitari, Doamna! ![]() |
|
||||
|
||||
Episodul urmator sa fie mai lung
![]() Multumiri gazdelor, in speciale doamnei "RESPECT" care a mituit unele persoane(nu dam nume) cu afinata - doar sa nu faca poze ![]() Felicitari! pentru mine a fost perfect. PS: mai ales ca am si dansat ![]() |
|
||||
|
||||
Asa cum s-a spus deja; prea scurt pentru cat de frumos a fost.
Multumim Ileana, multumim Mihai, multumiri speciale parintilor Ilenei si modelelor. Multumim tuturor pentru prezenta... Poze in curand ![]() Sa aveti o saptamana excelenta!
|
||||
|
||||
Cum spunea si Ileana, am ajuns cu bine la Cluj, desi, pare-se, cu o amenda (68km/h in restrictie de 50), probabil in timp ce dormeam (numai eu sunt de vina, caci i-am zis la Ileana sa ma trezeasca doar cand ajungem).
Timpul petrecut langa Caracal a fost minunat! M-a bucurat enorm sa reintalnesc colegii deja cunoscuti, dar sa intalnesc si fete noi! Multumim Ileana, ai facut o treaba excelenta! P.S. Un inceput de saptamana excelent tuturor!
|
||||
|
||||
Si noi am ajuns cu bine la Rm. Valcea, (dupa un mic ocol, la Slatina, unde am lasat o expozitie si am luat alta), tot cu amenda (82 km/h in restrictie de 50) - Ganeasa, asterix?.
Totul a fost cum nu se poate mai bine, revederea emotionanta, timpul a trecut pe nesimtite, din pacate. Multumim Ileana, multumiri colegilor pentru revedere! |
|
||||
|
||||
Cateva poze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() revin cu continuarea ![]() |
|
||||
|
||||
Multumiri, Doamna!
![]() Ca de obicei, ai ales "cararea" cea mai potrivita! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Din ciclul: "Am incalecat pe-o sa si-a cazut calul sub ea" (cu tot cu CD
![]() ![]() O zi frumoasa va doresc. |
|
||||
|
||||
![]() Super, desi cam "incercati" de canicula ante-vijelie! Multumiri! Sa ai si tu o zi minunata! ![]() P.S. Scuze, eu eram dusa-n sat cu doru'! ![]() |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|