![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() bun... ca tot veni primavara , ma gandeam sa ne mai vedem si noi la fata. ce ziceti? si cum pe 1 si 2 mai, din motive... (nu le spun), lucrez, ma gandeam ca pe 2 mai sa punem de o intalnire. plus ca, de data asta avem si un invitat - Laurentiu Iordache, care in sfarsit s-a hotarat sa vina (dupa 2 ani de negocieri).
ma gandesc La Baricade, sau terasa Goesser langa Eroilor. spune cineva prezent? dintre cei care nu pleaca la mare sau la munte... ![]() |
|
||||
|
||||
prezent!
super! de mult asteptam o astfel de propunere ![]() |
|
||||
|
||||
da, si eu eu de acord!
Dar eu voi fi in alt loc, in Vama Veche. Cine ajunge pe acolo in perioada 1-4 mai sa dea un semn 0741/533.132
|
||||
|
||||
nush dac-as putea rata asa ceva... daca nu intervine nimic is acolo
![]() (ne gasim prin niste PM oricare ar fi situatia) |
|
||||
|
||||
nu promit 100% dar cred ca si eu
![]() |
|
||||
|
||||
pana acum e bine. 5 aici, inca 2 pe privat, nu stam rau. pana vinerea viitoare... poate se mai anunta careva.
|
|
|||
|
|||
iar ati inceput cu chestii d-astea, mai oameni buni? vreti chiar sa ma impusc de oftica? sa beti o bere si pentru bine si vreme si petrecere frumoasa va urez! abia astept sa vad poze!
|
|
|||
|
|||
Dom'profesor, stai nitelus, cred ca ai inteles gresit: noi nu ne intalnim acolo ca sa bem sau sa facem prapad, nici vorba, ci ca sa socializam! Asa se spune mai nou, de cand ne-am romglezit. Acuma, de o fi si o bere, doua (zeci), asta e, ne sacrificam! Si in mod cert vom inchina si in cinstea domniei-tale de vreo cateva ori, fii sigur. Cu vodca sau cu rom? De bere zic, asta ca sa fie inchinaciunea mai traznet si mai profunda.
|
|
||||
|
||||
primiti si un incepator?daca da sunt incantat sa ma alatur voua
|
|
||||
|
||||
cred ca ajung si eu,
chiar ma gandeam sa treaca Pastele si sa propun o iesire, dar uite ca altcineva mi-a luat-o inainte... numai bine |
|
||||
|
||||
![]() toata lumea-i binevenita, nu coteaza ca esti incepator sau nu. mai socializam un pic, mai o parere, mai un sfat, mai o bere in cinstea lu Rookie
![]() |
|
||||
|
||||
pai atunci puteti sa contati si pe mine
|
|
|||
|
|||
si eu vin 99 %
![]() |
|
||||
|
||||
S-ar pute sa vin si eu
![]() |
|
|||
|
|||
Hai flacai si fete, cum procedam, o tinem au ba?
S-ar putea, datorita faptului ca sunt mai multe zile libere, lumile sa mearga intr-o mini-vacanta (se anunta si vreme buna) si sa nu poata veni. Ce facem, o amanam? |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|