![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Contract servicii fotografice
sunt pus in situatia de a incheia un contract cu un agent comercial, in vederea fotografierii unor locatii din bucuresti.
Ma poate ajuta cineva cu un model de contract pe care sa il inaintez clientului si sa nu ma fac de ras ? Va multumesc
|
|||
|
|||
Re: Contract servicii fotografice
Quote:
|
|
||||
|
||||
Quote:
p.s. Editura Teora a publicat "Corespondenta in Afaceri" care te-ar putea ajuta datorita modelelor diversificate de contracte, urmand ca tu sa adaptezi conform "Legii drepturilor de autor"..... Bafta ! Narcis Virgiliu Last edited by Narcis Virgiliu; 27-10-2005 at 20:32.. |
|
||||
|
||||
sfatul meu
te sfatuiesc sa fii atent la drepturile de autor, la numarul si suportul fotografiilor, la timpul alocat sedintei foto ( una e sa faci o poza dimineata si alta seara in locatii diametral opuse in Bucuresti si alta sa le faci pe amandoua intr-un parc la interval de cateva minute ), la termenul de plata ( inclusiv penalitati de intarziere la plata ) si la conditiile de reziliere / incetare a contractului.
spor la bani!
|
|||
|
|||
Scuze ca ma bag dupa ani de zile, dar sunt curios si eu cum ar trebui sa arate un contract de prestari servicii in domeniul asta.
Multumesc anticipat! ___________________________________ Marius Clarvision |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|