![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
now: buena vista social club
in general: aaviko, bollywood funk, boards of canada, hendrix, pink floyd, deep purple, dire straits, tricky, urma, morphine, sink, electrlane, BREGOVIC....mai ales Bregovic... (passion 4 estern lands... muzica...film kusturitza... and so on)
|
||||
|
||||
astea sunt cele care le ascult cel mai des...
Pheonix - Fata verde Pheonix - In umbra marelui urs Police - Every breathe you take Rammstein - Feurer Frei Celine Dion - I drove all night Oasis - Wonderwall Cranberries - Salvation Cranberries - Zombie Contrast - Da-mi aripi Tony Braxton - Unbreak my heart Vama veche - Vama veche Vama Veche - Vara asta... Vama veche - La radio Semnal M - Spune-mi cine esti ![]()
|
||||
|
||||
acum: Trooper-Pentru tot ce-a fost
|
|||
|
|||
am redescoperit Musica Sull'acqua - georg philipp telemann.
il ascultasem pe vinyl demult, aproape ca uitasem cit este de magnific. |
|
||||
|
||||
imi plac destul de multe kestii, in afara de manele (mi s pare evident
![]() kteva melodii kre le ascult destul de periodic ar fi km asa: The Offspring- Have u ever>> cred k e my fave song from all their songs, dar cum e formatia mea de suflet k sa zic asa...imi plac multe melodii (Self Esteem, Huck it, Feelings, The kids aren't alright, Forever and a day, One hundred punks, Killboy powerhead, Kick him when he's down, The worst hangover ever.... ![]() Bowling for soup- Almost Coldplay- Speed of sound Blink 182- I miss you Red Hot Chilli Peppers - The zephyr song ![]() Cranberries- Linger E type- Once in a lifetime...this one, i suppose, has a special meaning for me.. ![]() Gary Jules- Mad World Reel Big Fish- Hotel California (kiar o ascult in momentul asta ![]() Roxette-Listen to your heart The Police- Every breath you take Sandi Thom- I wish i was a punk rocker The Scorpions- Wind of change Seether- Fade away Sistem of a down- Chop suey, Toxicity Streetlight manifesto- Here's to life, A better place, a better time Nirvana- In bloom (d'abia a inceput), Come as u are Billy Talent- Red flag, River below, Nita, Lies...toate..tipii astia sunt geniali ![]() Anti-flag- Rank-n-coat Aerosmith- Crazy Guns- Don't cry H.I.M- Drunk on shadows, Dark light, Rip out the wings of a butterfly Jack off jill- Nazi Halo, Make you believe, Strawberry gashes The Cure- Friday i'm in love, Pictures of you The Hives- Hate to say i told you so, Punk O Rama, Back in black, Walk idiot walk The Ramones- Sheena is a punk rocker, I wanna be sedated, Blitzkrieg Bob The doors- Light my fire Gnarls Barkley- Smiley faces Metallica- Whiskey in the jar, Nothing else matters Something corporate- Konstantine Mxpx- Lonesome town Gorillaz-Feel good inc., Clint Eastwood Placebo- Every you every me ..etc ...si ascult si Queen..dar nu are rost sa dau titluri..sunt prea mari k sa nu li s stie makr marile 'hituri' si din muzik romaneasca: Oliver- The sad song, Good morning starshine E.M.I.L- Soarele, Hus-avi, ursu', Vara.. Coma- Canta'mi povestea, Culori Crize- Divine, Sk8 Florin chilian- Chiar daca... >>ABSOLUT SUBERBA!!desi km trista.. Kumm- 1000 de chipuri, Aievea, Red coffee, Bara bara gol gol Travka- inger sedat, Corabia nebunilor Vama veche- Cantec prost, Epilog, Ana, De ce?... Urma- get a life uhmm.. cred k am scris km mult ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ascult cum se scurge peste urechile-mi ciulite ![]() |
|
||||
|
||||
O sa fiu scurt si la subiect.. de doua saptamani incoace numai house. Tot ce e altceva imi impinge in cap cate o dispiozitie de imi strica toata ziua.
|
||||
|
||||
da interesant thread..ajuta la o mai buna cunoastere....deci subscriu .,nu fac o lista de piese,ar fi prea dificil..dar vad ca am puncte comune si cu scaiualcar si cu axl,si cu freestate...si chiar si cu rudi ..poate pentru ca sunt situat undeva la mijloc ca varsta..........deci led zeppelin,the doors,roling stones,clapton,metallica,whitesnake,pearl jam,red hot,guns,ac/dc,phoenix,def leppard,ray charles,hendrix,deep purple,ozzy,black sabbath,jethro tull,creedence clearwater,.....dar si pavarotti enorm,verdi,dvorak,wagner,strauss,paganini,etc,etc .....am obosit
|
|
|||
|
|||
sa mai detaliem un pic playlistul din winamp
![]() deep purple, led zeppelin, pink floyd, dire straits, abba, evanescence, linkin park, apocalyptica, within temptation, nightwish, lacrimosa, lake of tears, ambeon, ayreon, stream of passion, rammstein, crematory, nirvana, portished, depeche mode, morchiba, phoenix, iris, holograf, andrea bocelli, savage garden, mylene farmer, directia 5, matchbox 20, p.o.d, phil collins, taxi, vama veche, voltaj, paula seling, narcisa suciu, shania twain, celine dion, westlife, kosheen, katie melua, placebo, lara fabian, darah brightman, ronan keating, paul mccartney, natasha bedingfield, modern talking, mike oldfield, belinda carlisle, back, mozard, choppin, strauss, verdi, paganini samd ![]() PS: ordinea este aleatoare, cum mi-au venit in minte. |
|
||||
|
||||
de toate
momentan trec prin perioada "Gotan Project" si fado portugheza...bizar
ultimele doua luni au fost U2 si INXS... in general ascult rock vechi...da' nu se stie niciodata ![]() fain subiect...imi mai da idei ![]() |
|
||||
|
||||
The Verve - Bitter sweet symphony
Sting - Fields of gold Eternal - I wanna be the only one Coldplay - Clocks Eric Clapton - My father's eyes Bryan Adams- Do I have to say the words? George Harrison - Got my mind set on U Haddaway -What is love? Lmc vs. U2 - Take me to the clouds above Joshua Kadison - Jessie S-a lasat un pic de racoare afara si asta imi aduce aminte de iarna care nu e deloc departe. Azi dimineata mergand pe strada m-am trezit cantand " Chris Rea - Driving home for Christmas" ![]() Oricum, sunt foarte multe piese bune nu le poti cuprinde pe toate intr-un mesaj... Se exclud din start manelele sau alte astfel de creatii care se situeaza in afara muzicii de calitate.
|
||||
|
||||
salut
daca am observat bine nimeni nu a zis nimic de ferry corsten -holding on...sau perasma -swing to harmony
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() fecilitari pt thread deWolf !
![]() eu ascult rock vechi (metallica, ozzy, guns, aerosmith,cranberries, vama veche, holograf si iris) , putin punk (green day) si mult house (DJ Project, Guetta, Tiesto, etc ) ![]() melodia care o am in prezent pe repeat este contrast - da-mi aripi ![]() |
|
||||
|
||||
este cu adevarat faina melodia, skaterboy...
mersi k mi-ai dat-o si mie... ![]()
|
||||
|
||||
in functie de chef:
Dream Theater, Savatage, Chroma Key, Faith no More, Derek Sherinian, Fat Boy Slim, Primus, Stanley Clarke, Tangerine Dream, Pink Floyd, Christopher Franke, Buddha Bar, Iron Maiden, Jack Johnson, Locomotiv GT, Manau, Moby, Nightloosers, Prodigy, St. Germain, U2, Al Jarreau, Apocalyptica, Aziza Mustafa, Erik Truffaz, Bruce Dickinson, H-Block-X, James Labrie, Jethro Tull, Jordan Rudess, Metallica, Cafe del Mar, John Petrucci, Kumm, Paradise Lost, Kevin Moore, Rammstein, RHCP, G3, Blur, Stratovarius, Therion, Zdob & Zdub, Kansas, Ac/Dc, Molotov, Philip Glass & Foday Musasuso, Depeche Mode, Anthrax, etc. Nu pot sa ma limitez la o trupa si sa-l dumnezeiesc ca fiind cei mai buni. |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|