![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
de la f64 l-am luat eu acum o luna ... prin sprint curier (ajunge in max24 ore la tine). Ai optiunea de a calcula costul/distanta .. la tot ce-am luat eu m-a costat 50 de lei transportul. Poti avea linistita incredere in f64. Sigma pe care l-am luat era secand hand si nu avea absolut nici o problema...deci nu-s genul de tzepari... Suna-i si fa comanda cel mai bine prin telefon.. Oricum au preturi ok pt nikon.
Bafta si posteaza o poza cu tine si "cutia cu jucaria" ![]() Haris.. sa bei si pt bine ca sa-mi poarte noroc... ca deja am impresia ca am o particula de praf pe senzor ![]() ![]() ![]()
Zambeste, maine va fi mai rau! Last edited by CataNegru; 17-10-2007 at 22:56.. |
|
||||
|
||||
F64 sunt buni si seriosi!Cunosc magazinul si cunosc si pe unul dintre ei.Eu tot ce am luat de la ei am urmarit pe net.Daca nu a fost stoc, am lasat mail-lul si un nr de tel si m-au anuntat ca a venit produsul si ca am si io unul rezervat.
E important!!! La ora actuala cred ca e cel mai bine aprovizionat si cel mai profesionist, nu mi-e frica sa o spun, magazin foto din tara. Nu vreau sa le fac reclama, pentru ca sunt si cei mai scumpi din tara, dar ca peste tot servicile si calitatea se platesc. Bine-ai venit in randul NIKON-istilor!!! |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
beau si pentru tine, cred ca o tarie ar fi mai buna la praf... unde trimit nota de plata? ![]()
comentariile mele nu sint culese din manuale sau cartzi de estetica si tehnica fotografierii. nu sint niste legi, ele reprezinta doar o opinie care poate fi luata in seama sau ignorata in egala masura. |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|