![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Mihailo scuze
![]() |
|
|||
|
|||
![]() sper ca va mai gasim pe la 20.00??!!!
|
|
||||
|
||||
orele 20
gasiti... gasiti... in ce stare asta-i alta poveste !
![]() |
|
|||
|
|||
Miine-poimiine va scoateti si un site aparte, mai voi astia cu berea... ca tot semnati condica la Han... ce naiba, nici la servici nu te duci asa de des...
Ei bine, DA, ma oftic! |
|
||||
|
||||
pt rookie
![]() |
|
|||
|
|||
mda, pai daca continuati tot asa, n-am de ales... am s-o fac! Da tu unde esti ACUM?
Tacerea ta imi spune c-ai plecat deja la meeting... N-are nimeni un laptop sau un telefon cu camera? Poate data viitoare punem de-o videoconferinta... Last edited by the rookie; 15-12-2006 at 18:42.. |
|
|||
|
|||
lasand gluma la o parte..cu un laptop ceva se poate
ar fi chiar misto sa bem o bere-in acelasi timp la distante diferite |
|
|||
|
|||
Let's go PM, for that matter.
|
|
||||
|
||||
Deschid eu...
![]() Primi 5. In a patra fotografie vi prezint: "Viitorul celor mai mari fotografi din Romania" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by stefan_foto; 15-12-2006 at 23:32.. |
|
||||
|
||||
.....in continuare.
|
|
||||
|
||||
...si atat.
![]() |
|
||||
|
||||
Stefane parca suntem la priveghi!!!
![]() Pune si tu ceva mai colorat in concordanta cu atmosfera ![]() Acu sa le vedem pe urmatoarele... Bai da rapid ai fost!!Nici n-am ajuns bine acasa ca deja eram pe net cu poze de la ultimul spriz. ![]() Rookie si ceilalti de dincolo va rugam ca atunci cand ajungeti acasa (Romania) va rugam sa ne anunati si pe noi. Stim ca sunteti ocupati cu vizite , petrecut timpul cu familia si prietenii dar si noi va asteptam. Sunteti prezenti la fiecare intalnire de-a noastra!! |
|
||||
|
||||
si de la mine din aparat.
Last edited by allen_g30; 10-01-2008 at 15:42.. |
|
||||
|
||||
si astea. una peste alta, o intalnire placuta, schimb de impresii, discutii pro si contra... de acu' incolo sper sa ajung la cat mai multe.
Last edited by allen_g30; 10-01-2008 at 15:42.. |
|
||||
|
||||
super tare !
era cat p-aci sa ajung si eu...ca vruiam sa ma duc la acel seminar cu fotograful din australia...dar s-a amanat si nu am mai ajuns in buc. am vazut ca de data asta nu toata lumea a mai baut bere ! ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|