![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
Alta invitatie la bere
Urmand lungul sir de evenimente cu si despre membrii galeriei, noi (adica eu si Ilacatus )avem placerea de a va invita vineri 15 decembrie in acelasi "Hanul lui Manuc" la orele 18:00-18:30 la un alt rand de bere.
Invitat special (:P) Horrhe acestea fiind spuse,ne vedem acolo-in numar cat mai mare speram noi. ![]() |
|
||||
|
||||
eu m-am trecut pe lista...
![]() ne vedem vineri. ![]() |
|
||||
|
||||
pe vineri..
|
|||
|
|||
Bun..bun...mai asteptam lume
![]() |
|
||||
|
||||
i'm in
![]()
|
|||
|
|||
sper sa vin si eu ..insa ceva mai tarziu.. ies de la serviciu in in jurul orei 19.30, lucrez undeva pe Dorobanti, probabil pana acolo fac vreo 30 de minute (sper).
sa-mi lase si mie cineva (dintre cei care vin ![]() merci |
|
||||
|
||||
Quote:
Mariane, chiar imi faci in ciuda, ca nu mai am voie sa urc pe munte (stii tu, ca ti-am zis). |
|
||||
|
||||
Si eu cred ca ajung. Am o trebusoara maine, dar cred ca voi reusi.
|
|
|||
|
|||
he he ..bun foarte frumos
![]() vad ca suntem in numar mare,apai eu fiind mezina fac un drum la scoala si dupa aia vind direct acolo- sa ne vedem sanatori cu voie buna. Acelasi loc ca de obicei.pentru lamuriri aveti nr lui ilacatus pe aici pe undeva pe forum(cred ca la threadul cu cealalta invitatie ):P si al meu va sta la dispozitie 0749 381 190 ![]() |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|