![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Daca esti in mijlocul evenimentului si e aglomeratie o sa iti poti face numai tartacute sau numai tartacute cu bust. Daca nu e aglomerat, adica ceva in genul poze la madame care poarta sortulete pe catwalk, atunci e ok un asemenea obiectiv, depinde insa si in cazul asta cam unde te afli.
Personal mie mi se par destul de practice zoom-urile cand nu stii precis ce anume vei face sau cand lucrurile se schimba repede. Iar de obicei la evenimente lucrurile situatia se schimba al naibii de repede. LE: singurul scenariu pe care mi-l imaginez pentru a fi util un asa obiectiv este un eveniment de moda, unde sa iti gasesti de la inceput pozitia in care sa fii, ca oricum vei face toate cadrele la fel, nu prea ai timp sa schimbi pozitia, etc. Last edited by ati; 20-08-2008 at 12:50.. |
|
|||
|
|||
zoom.. .like..?
|
|
||||
|
||||
eu am 135mm f/2 dar la nunti nu prea ai ce face cu el ..nu ai loc.
daca nu ai aparat pe full frame , iti ajunge la 200 mm ..si pt un portret full iti trebuie minim 10-15 metrii, nu mai zic lumina, minim 1/400 s ca sa tragi din mana. obiectivul asta e cel mai bun pe care l-am intalnit , numai asta il tin pe aparat mai putin cnd fac peisaje..si la nunti, in schimb il folosesc la sedintele separate la nunti ( alea cu mirii, romantic pe undeva etc.) un zoom L de la wide la tele e suficient..ca sa tragi cum vrei tu si sa nu mai schimbi obiectivele. eu trag la nunti cu 17-40mm si 50mm
|
|||
|
|||
am intzeles... mersi...
am 50 mm.. 60 mm.. si apoi trebe sa vina 135 f2.0 si 70-200 f2.8. cu ti-ai dezvoltat.. ideea de studio? ![]() |
|
||||
|
||||
in ultimul timp la „evenimente“ am tras numai cu 18-200 stabilizat. imi place asa mult ca ma gindesc sa imi iau si eu unu
|
|||
|
|||
Quote:
![]() _____________________________________ Marius de la Restaurant Evenimente |
![]() |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|