Galeria Foto Apasa aici pentru inregistrare  

Go Back   Galeria Foto > Discutii de tot felul
Register Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-10-2010, 09:35
D.T.P D.T.P is offline
Junior member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5
Unhappy Problema bizara

De cateva zile am observat ceva ciudat in legatura cu niste poze.
- bag cardul aparatului foto intr-un adaptor care intra in usb;
- copiez pozele, 500-800.

Problema este ca unele din poze sunt copiate gresit, pe card sunt ok. Daca repet copierea, tot alte poze sunt defecte. Am incercat pe ambele harduri sa le copiez dar degeaba. Aceasi treaba o patesc si daca copiez pozele de pe dvd-uri, la fel si daca mut/copiez dintr-un loc in altul. Pe calculatorul celalalt n-am intampinat absolut nicio problema.

Exemplu de poza prost copiata. http://www.mygarage.ro/attachments/p...010-161546.jpg

Recent am instalat Adobe Photoshop Elements 9. Aproximativ de cand am trecut pe versiunea noua (de la v7 la v9) intampin problema asta.

Am postat aici in speranta ca ma va ajuta cineva, problema fiind legata de fotografii. Daca am postat intr-un loc gresit rog un moderator sa mute threadul. Multumesc

Last edited by D.T.P; 11-10-2010 at 09:40..
Reply With Quote

 



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:31.


Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.