Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/printthread.php on line 119 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 49 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 97 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 101 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 109 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 120 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 124 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 132 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 201 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/init.php on line 379 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/74/102274/galeriafoto.com/public_html/forums/includes/class_core.php on line 2517 Galeria Foto - Problema bizara
Galeria Foto

Galeria Foto (http://www.galeriafoto.com/forums/index.php)
-   Discutii de tot felul (http://www.galeriafoto.com/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Problema bizara (http://www.galeriafoto.com/forums/showthread.php?t=4490)

D.T.P 11-10-2010 09:35

Problema bizara
 
De cateva zile am observat ceva ciudat in legatura cu niste poze.
- bag cardul aparatului foto intr-un adaptor care intra in usb;
- copiez pozele, 500-800.

Problema este ca unele din poze sunt copiate gresit, pe card sunt ok. Daca repet copierea, tot alte poze sunt defecte. Am incercat pe ambele harduri sa le copiez dar degeaba. Aceasi treaba o patesc si daca copiez pozele de pe dvd-uri, la fel si daca mut/copiez dintr-un loc in altul. Pe calculatorul celalalt n-am intampinat absolut nicio problema.

Exemplu de poza prost copiata. http://www.mygarage.ro/attachments/p...010-161546.jpg

Recent am instalat Adobe Photoshop Elements 9. Aproximativ de cand am trecut pe versiunea noua (de la v7 la v9) intampin problema asta.

Am postat aici in speranta ca ma va ajuta cineva, problema fiind legata de fotografii. Daca am postat intr-un loc gresit rog un moderator sa mute threadul. Multumesc

marian_radu 11-10-2010 14:26

Eu cred ca iti crapa cardul. Am patit-o si eu cu unul, acum vreo 3-4 ani

D.T.P 11-10-2010 19:55

Nu are treaba cardul. Pozele de pe el sunt ok. Cand efectuez copieri/mutari e problema (nu neaparat de pe card), oricum am rezolvat :-? cred...
PSE 9 era de vina. Momentan merge bine. Inca astept o explicatie, daca stie cineva...

Catalin.F 15-10-2010 08:03

Aceiasi problema am patit-o cu primul Canon 40d, schimbat 3 feluri de carduri incepand de la Lexar pana la Sandisk Ultra; pe toate facea la fel: din 30-50 de foto trase, 1-3 ieseau cam ca ale tale (pe aparat mi le afisa normal, fara aberatii).
Am dat mail la Canon SUA (era luat de acolo, din SUA), au analizat problema si l-am expediat inapoi la BH, de unde mi-au trimis altul.

decebal 15-10-2010 08:26

Eu am avut o problema de genul asta, la un moment dat. Pe vremea aia doar stergeam pozele de pe card, inainte de a iesi la pozat. De cand formatez cardul, inainte de fiecare utilizare, n-am mai avut aceasta problema.

D.T.P 17-10-2010 20:45

Iar imi face figuri :(. Maine reinstalez windowsul. Si daca efectuez o copiere de poze de pe partitia F pe C cateva poze sunt dezastru :|.

Catalin.F 17-10-2010 20:47

Stai ca m-ai pierdut; iti face figuri doar cand copiezi de pe o partitie pe alta, sau si cand copiezi de pe card pe hard ?

D.T.P 18-10-2010 09:09

Oricum copiez, dintr-un folder in altu', de pe o partitie pe alta, de pe card in pc sau de pe dvd in pc, tot apar probleme :(. Azi o sa reinstalez windowsul, revin :D.

D.T.P 22-10-2010 19:55

Am revenit. De cateva zile de cand am reinstalat sistemul de operare nu a mai dat rateuri. O sa mai efectuez niste copieri din cand in cand. Nu ma pot juca cu pozele de la nunti :D.


All times are GMT +2. The time now is 19:58.

Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.